If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато са включени светлините/ габаритите има индикация че работят. Когато решиш да преминеш на дълги, тогава се появява една индикация, че си на дълги светлини. Ето тази индикация, когато си на дълги не се появява, а крушките по оборотомера си работят, проверено. Вс останали индикации по таблото също ряботят. Причина? не е от крушки, здрави са!!!
Когато са включени светлините/ габаритите има индикация че работят. Когато решиш да преминеш на дълги, тогава се появява една индикация, че си на дълги светлини. Ето тази индикация, когато си на дълги не се появява, а крушките по оборотомера си работят, проверено. Вс останали индикации по таблото също ряботят. Причина? не е от крушки, здрави са!!!
Незнам при мен се появява Не че ми трябват от както съм с ксенон на късите Но странно е това...Аз тая вечер ще ви снимам мойта...
Проверете дали идва напрежение до таблото. Маса също (за лампичката). По принцип тя е свързана директно към извода за левия фар, ако той свети и тя трябва да свети.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
И аз имах същия проблем-лампичката е здрава, а синята лампа за дълги не свети.Оправи се като завъртях леко лампичката с цокъла й и просто направи връзка с пластинките на оборотомера.Пробвай и ти
sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment